הספר המודפס : ‘הכרה בקיים’ של ברט הלינגר לרכישה…

 

ברט  הלינגר, מציג בספר זה, באמצעות ריאיון מעמיק עם העיתונאית גבריאל טן-הובל, את שיטת הקונסטלציה המשפחתית שפיתח.

השיטה זוכה להתעניינות ולפופולריות רבה בקהילה הטיפולית הבין-לאומית ובקרב הקהל הרחב המחפש מקור לכוחות ריפוי.

עבודה עם הקונסטלציה המשפחתית מגלה דינמיקות הקיימות במשפחה בצורה חבויה ומציפה אותן, וכך מפעילה ומחזקת את יכולת הריפוי שלה. היא נוגעת בענווה ברבדים העמוקים של הקשרים והנתקים הקיימים במשפחה.

הלינגר נולד בגרמניה ב1925. הוא למד פילוסופיה ותיאולוגיה באוניברסיטת וורצבורג שם הוא הוסמך ככומר. בתחילת 1950 הוא נשלח לדרום אפריקה כמיסיונר לשבט הזולו. אחרי שש עשרה שנים באפריקה, שם כיהן גם כמורה וכמנהל בית ספר, הבשילה אצלו ההבנה שיש להתרכז באדם לפני האידיאלים, בכל זמן.

הוא פרש מהכנסייה ועבר לעבוד כתרפיסט, כשהוא מוסיף לתאריו האקדמיים בפילוסופיה ותיאולוגיה, לימודים מקיפים בפסיכולוגיה בווינה ובארצות הברית. עבודתו עם אנשים התגבשה לשיטת טיפול פנומנולוגית הידועה בשם קונסטלציה משפחתית ושהורחבה בהמשך לקונסטלציה מערכתית.בשנים האחרונות ברט הלינגר מגדיר את עבודתו כ Movement of the Spirit-Mind.

הספר יצא לאור בגרמנית ב1996  ומאז תורגם  לשפות רבות, הוא הספר הנמכר ביותר של ברט הלינגר והראשון שמתורגם לעברית.

להזמנה:

90.00ש”ח + 15ש”ח, משלוח רגיל עד שלושה שבועות…

90.00 ש”ח + 40ש”ח, משלוח מהיר עד ארבעה ימים…

ליצירת קשר: constellation.israel@gmail.com

או בווטסאפ:  – 050-5953085

נא לציין טלפון וכתובת למשלוח עם ההזמנה.

והנה הזדמנות לראות את ברט הלינגר בעבודה:

זאת היא דוגמה יפה של היכולת של קונסטלציה להאיר מצב מורכב. המנחה הוא ברט הלינגר בעצמו. שבע הדקות הראשונות הן הרצאה,

לאחר מכן כשמונה דקות הוא מדבר על אלימות במוסד של המונחית, ולאחר מכן תהליך מרגש של קונסטלציה עם נציגים, על אלימות במשפחה.

לצפות עם סבלנות ופתיחות….

Scroll to Top